Om oss

Digitalisering i toppklasse med solid ekspertkompetanse

Målgruppen vår er kunder som håndterer store mengder fakturaer og meldinger. Vi kan sende og håndtere alle dokumenter som sendes mellom deg og dine kunder. Med vår hjelp fungerer kommunikasjonen mellom B2C-selskaper og offentlig sektor mer effektivt. Dokumenthåndtering kan styres via både digitale og tradisjonelle kanaler.

Vi hjelper våre kunder med å bruke de mest effektive kanalene og tjenestene, og sender dokumenter på en sømløs måte. Dette gjelder uansett om dokumentasjonen er relatert til kommunikasjon, fakturering, håndtering av kundefordringer eller kundeservice.

Med våre tjenester kan kundene våre forenkle prosesser vedrørende dokumenthåndtering, elektronisk arkivering og styring av kritisk forretningsinformasjon. Vi hjelper kundene våre med overgangen til digital informasjonshåndtering, digital melding, fakturering, datastyring og arkivering.

Vi hjelper dere til å få et digitalt system som gir økt kontroll. Vi kan hjelpe deg med å fremskynde forretningsprosesser og få digitaliseringen i gang.  Dette med elektronisk fakturering og flerkanalsløsninger for kundekommunikasjon. Posti Messaging sin klare styrke ligger i vår kunnskap om hvordan man jobber med B2C-kunder og eksisterende integrasjoner.

Vi styrker selskapets virksomhet og fremskynder digitaliseringen. Vår klare styrke er erfaringen med å samarbeide med selskaper i konsumentsektoren, kombinert med vår evne til å integrere tjenester i eksisterende systemer.

30 års erfaring med å automatisere og utvikle dokumentprosesser

Vi betjener kunder i Finland, Sverige og Norge. Vi håndterer flere hundre millioner fakturerings- og dokumenttransaksjoner hvert år.

Posti Messaging har skaffet seg omfattende kompetanse i tiårene vi har jobbet med arkivering og utskriftstjenester, digital dataoverføring, dokumenthåndtering, fakturering og kundeinformasjonstjenester.

I desember 2020 kjøpte Ropo Capital Posti Messaging Scandinavia.
Ropo Capitals tjenester dekker hele verdikjeden i fakturaens livssyklus og inkluderer fakturdistribusjon, håndtering av kundefordringer, automatiske påminnelser og inkasso og rapportering i sanntid. I tillegg har vi en unik kompetanse i juridiske forhold i alle ledd i fakturaens livssyklus.

Ropo Capital kommer opprinnelig fra Finland og har over 10 000 kunder, fra små og mellomstore selskaper til de aller største. Totalt leverer Ropo Capital over 170 millioner fakturaer og andre dokumenter hvert år

Velkommen til å bli med oss ​​på en fantastisk digitaliseringsreise!

Abonner på vårt nyhetsbrev