Om oss

Digitalisering i toppklasse med solid ekspertkompetanse

Målgruppen vår er kunder som håndterer store mengder fakturaer og meldinger. Vi kan sende og håndtere alle dokumenter som sendes mellom deg og dine kunder. Med vår hjelp fungerer kommunikasjonen mellom B2C-selskaper og offentlig sektor mer effektivt. Dokumenthåndtering kan styres via både digitale og tradisjonelle kanaler.

Vi hjelper våre kunder med å bruke de mest effektive kanalene og tjenestene, og sender dokumenter på en sømløs måte. Dette gjelder uansett om dokumentasjonen er relatert til kommunikasjon, fakturering, håndtering av kundefordringer eller kundeservice.

Med våre tjenester kan kundene våre forenkle prosesser vedrørende dokumenthåndtering, elektronisk arkivering og styring av kritisk forretningsinformasjon. Vi hjelper kundene våre med overgangen til digital informasjonshåndtering, digital melding, fakturering, datastyring og arkivering.

Vi hjelper dere til å få et digitalt system som gir økt kontroll. Vi kan hjelpe deg med å fremskynde forretningsprosesser og få digitaliseringen i gang.  Dette med elektronisk fakturering og flerkanalsløsninger for kundekommunikasjon. Posti Messaging sin klare styrke ligger i vår kunnskap om hvordan man jobber med B2C-kunder og eksisterende integrasjoner.

Vi styrker selskapets virksomhet og fremskynder digitaliseringen. Vår klare styrke er erfaringen med å samarbeide med selskaper i konsumentsektoren, kombinert med vår evne til å integrere tjenester i eksisterende systemer.

30 års erfaring med å automatisere og utvikle dokumentprosesser

Vi betjener kunder i Finland, Sverige og Norge. Vi håndterer flere hundre millioner fakturerings- og dokumenttransaksjoner hvert år.

Posti Messaging har skaffet seg omfattende kompetanse i tiårene vi har jobbet med arkivering og utskriftstjenester, digital dataoverføring, dokumenthåndtering, fakturering og kundeinformasjonstjenester.

Velkommen til å bli med oss ​​på en fantastisk digitaliseringsreise!

Abonner på vårt nyhetsbrev