Posti Messaging - I dag og i morgen

Vi vet at kjært barn har mange navn, og dette er et uttrykk som også kan brukes på vår organisasjon. For deg som har hatt oss som leverandør i mer enn 15 år kan kanskje varemerket Capella føles kjent. Etter noen år ble vi Itella Information og deretter OpusCapita.

Posti Messaging i dag

Da OpusCapita delte virksomheten sin inn i en B2C- og en B2B-del, ble det naturlig at B2C-delen ble overført til Posti Messaging. I 2018 ble vi derfor en del av Posti Groups sitt tjenestetilbud. For fortsatt å være konkurransedyktige, og ha muligheten til å møte nye markedskrav, har vi transformert organisasjonen over tid. Men når det er sagt er vi fremdeles det samme selskapet.

For oss signaliserer Posti trygghet, tradisjon og historie mens Messaging står for moderne digitale programvareløsninger. Bare Messaging - meldinger - har aldri vært så aktuelt som det er nå. Samtidig må vi sikre at kundene våre også kan nå de forbrukerne som bare ønsker papirbasert kommunikasjon. Vi leverer derfor i alle kanaler og det gir trygghet for våre kunder.

Vi vet at hastighet og smidighet er avgjørende i en verden der graden av digitalisering vokser kontinuerlig. Forbrukerne stiller høyere krav til hvor, når og hvordan de ønsker å ha kontakt med sine leverandører. Vår jobb er å forenkle disse prosessene og tilby moderne løsninger for ditt selskap.

I dag fokuserer vi på å utvikle kjernevirksomheten vår. Det vil si å tilby kundene våre en omfattende løsning for å sikre enkel og effektiv håndtering av fakturaer og meldinger. Som såklart inkluderer alle kanaler og muliggjør interaktivitet.

Vi går nå med full kraft inn i 2020. Vi vil fortsette å tilby tjenester som styrker automatiseringen av fakturabehandling og meldinger. Parallelt støtter vi de digitale kundereisene som må være tilgjengelige døgnet rundt. Du kan alltid forbedre kontaktpunktene i din kundereise, for å sikre en bedre kundeopplevelse, og dermed en lojal kunde. Det er akkurat det vi vil fortsette å hjelpe deg med!

Jeg vil benytte anledningen til å ønske deg en god jul og et godt nytt år!

Katarina Dahlbäck
Scandinavia Business Head of Posti Messaging

Katarina Dahlbäck