Posti Messaging AS har  inngått underleverandöravtale med Crone

Det store konsernet Posti Group, eid av den finske stat og en av Nordens største distributører av fakturaløsninger, har i dag inngått partneravtale med Crone som forhandler av deres fakturaløsninger i Norge.

Posti Messaging AS har  inngått underleverandöravtale med Crone

 

Posti Messaging AS er deres norske forretningsenhet og ledes av Head of Sales, Peter Margård. «Vi utvider våre tjenester! Ved å tilby eksisterende og nye kunder svært gode løsninger og prisvilkår innen fakturatjenester, bygger vi enda en sterk fot å stå på,» sier administrerende direktør Otto Havneraas i Crone. «Vi erfarer at flere bedrifter med store fakturavolum, både på papir og elektronisk, søker partnere som kan være konkurransedyktig på disse tjenestene i tillegg til innfordring. Vi får nå en drømmeposisjon, og kan nå ut til flere større selskaper med et konsept og leveranse med fantastisk kvalitet fra ordre er skrevet til pengene er på bok. «Order to Cash» er et godt begrep!»


Peter Margård i Posti Messaging er svært positiv til samarbeidet: «Crone har allerede rukket å markere seg i det norske næringslivet som et svært godt alternativ på innfordring. Vi i Posti Messaging tror at vi nå vil øke vår kraft i markedet, sammen med blant andre Crone, når de tilbyr våre fakturatjenester som en del av en helhetlig leveranse inklusive inkasso


Les mer om Order-to-Cash her >>