ORDER-TO-CASH PROsessen

ORDER-TO-CASH PROsessen

Fra faktura til betaling - Alt under et tak

Tenk deg å kunne ha hele prosessen under et tak, fra du skaper fakturaen, sender den via den kanalen sluttkunden foretrekker og sikrer at fakturaen blir betalt. Det kan Posti Messaging hjelpe deg med - og slik går det til:

  • Du sender en fil med betalingsinformasjon (det er det eneste du trenger å gjøre)

Posti Messaging Order to cash-prosess hånterer:

  • Distribusjon av fakturaen i kanalen kundene foretrekker
  • Relasjonsbyggende kommunikasjon via faktura mellom deg og kunden
  • Kundereskontra
  • Påminnelsefakturaer
  • Inkasso

Du redusere antall leverandører og får hjelp til å velge de riktige kommunikasjonskanaler som passer for dine kunder i dag og i fremtiden. Du har hele tiden full innsyn og kontroll over betalingsprosessen og eventuell inkassoservice. Samtidig frigjør du ressurser til din kjernevirksomhet.

Kontroll over din cash flow

Vi holder orden på alle dine kunder, deres transaksjoner og eventuelle påminnelser. Du kan kunden overvåke hele prosessen med en nettportal hvor du alltid har oppdatert informasjon om kundefordringer og fremtidige innbetalinger. Ta kontakt i dag og vi kan vise hvordan det ser ut og hvordan du kan få bedre effektivitet og kontroll over kontantstrømmen.

Kommunikasjon og mersalg via din faktura

En faktura er en opplagt kommunikasjonskanal. Fakturaen skal på en en enkel måte forklare hva kunden betaler og hvor kunden betaler. Men en faktura skal også inneholde en merverdi for kunden og for deg. Dette kan være nyhetsoppdateringer, tilbud eller informasjon om bedriften som betalende kunder kan dra nytte av. Posti Messaging  hjelpe deg med kommunikasjon via fakturaen som både du og kunden kan ha nytte av.

Posti Messaging inkassotjeneste med solid erfaring dag tilbyr vi en inkassotjeneste som vil sikre at du får betalt og samtidig sikre at inkassokundene er fornøyde. Vår inkassotjeneste er basert på moderne programvare og unik kundeservice som opprettholder kundeforholdet. Lær mer om inkassotjenesten her. Posti Messaging mener at alle inkassokunder skal bli behandlet som unike individer.

 

Se filmen nedenfor