Avanserte trykkeritjenester og individuelt tilpassede meldinger

Avanserte trykkeritjenester og individuelt tilpassede meldinger

Kundekommunikasjon er et område som digitaliseres raskt, men mange forbrukere foretrekker fremdeles å få meddelelsene sine i papirformat. Derfor er det viktig å kunne gi service til alle kunder via de kanalene og i de formatene som de selv ønsker. Vi tar oss av trykking, konvoluttpakking, postavgifter og distribusjon. Du kan selv velge design og få meddelelsen trykket i svart-hvitt eller i farger. Du kan også velge materiell og definere vedlegg og etterbehandling. Vi hjelper deg også hvis du vil forbedre kommunikasjonen ved å målgruppetilpasse meddelelsene.

iPost – rask og kostnadseffektiv kommunikasjon på papir og via elektroniske kanaler

Trykking og distribusjon av papirbasert kommunikasjon håndteres via vår iPost-tjeneste. Det er en rask og kostnadseffektiv løsning for alle typer kommunikasjon. Du kan for eksempel bruke den til å sende fakturaer, lønnsslipper og forsikringsinformasjon, eller til markedsføringsbudskap.

Enten du sender ut hundrevis eller titusener av brev hver måned, når du kundene dine enkelt og kostnadseffektivt med tjenesten iPost. Det er en fleksibel løsning for organisasjoner i alle størrelser. iPost-dokumenter kan sendes i svart-hvitt eller i farger, og du kan også bruke standardmaler og standardisert materiell.

Printer Driver – optimerer ressursene og reduserer kostnadene

Hvis du skal sende ut store mengder brev, kan denne tilleggstjenesten i iPost spare både tid og penger. Med Printer Driver sparer du ressurser og trykkings- og frankeringskostnader og reduserer bedriftens CO2-utslipp, samtidig som det blir enklere å sikre at bedriftens varemerkebudskap og kommunikasjonsstrategi opprettholdes.

Printer Driver installeres for hver enkelt bruker i et bedriftsnettverk, og brev kan så sendes via iPosts produksjonsstrøm.

Tilpassede trykksaker – fleksible trykketjenester

Tilpassede trykksaker er en fleksibel trykketjeneste som er utformet for effektiv kundekommunikasjon i svart-hvitt eller i farger. Kunden kan velge design, materiell, vedlegg og etterbehandling av dokumentene.

Enten du skal sende fakturaer, lønnsslipper, lastedagbøker, nyhetsbrev eller markedsføringsbudskap, hjelper vi deg med å kommunisere kvalitetsmessig og til rett tid, samtidig som du sparer både tid og penger.