Brev och porto

Send brev enkelt og effektivt med portooptimalisering  

Mange ønsker å kunne motta viktige kommunikasjon og fakturaer som et brev. Derfor fortsetter det fysiske brevet å være en relevant kanal. Dette blir sammen med vårt digitale tilbud en effektiv omnikanalstrategi for både fakturering og kundekommunikasjon.

Våre brev- og portotjenester er en produksjons- og distribusjonsplattform som enkelt effektiviserer din fysiske kommunikasjon.

iPost, Printer Driver og Tilpassede trykksaker

IPost-tjenesten vår er en smart og fleksibel løsning der du betaler en fast pris for standardiserte utsendelser som alltid inkluderer porto- og portooptimalisering.

Med vår ekstra Print Driver tjeneste kan du enkelt sende kommunikasjonen direkte fra din egen datamaskin til vårt produksjonssystem. Printer Driver installeres like enkelt som en vanlig skriver i bedriftens nettverk. Velg en skriver og så er du klar til å spare penger.

Tilpasset utskrift eller trykksaker er en fleksibel utskriftstjeneste for deg som har spesifikke ønsker angående design, materialer, formater, vedlegg og etterbehandling. Uansett hva du vil sende, kan vi hjelpe deg med å få den produsert i henhold til dine ønsker.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg? Ta kontakt eller ring oss!

 

Abonner på vårt nyhetsbrev