mar

26

Hvem er Posti Messaging? Dette var spørsmålet vi stilte oss selv

by

Etter omorganiseringen spurte vi oss selv: «Hvem er vi på Posti Messaging?» Reisen og forandringen vi har valgt, krever at vi klarer å kommunisere hva som er kjernevirksomheten vår og hva vi har fokus på.

 Vilka är Posti Messaging?

Vi samlet Alle vi som møter markedet daglig – selgere , forretningsutviklere og ledere –satte av en hel dag og utarbeidet en boilerplate / elevator pitch som viser fremtiden vår og verdien vi tilbyr våre kunder.

Vi spurte oss selv etter omorganiseringen: «Hva og hvem er vi på Posti Messaging?».

Vi samlet de av oss som møter markedet daglig og utarbeidet en boilerplate / elevator pitch om fremtiden vår og hvilken verdi vi tilfører våre kunder:

 «Posti Messaging bistår organisasjoner å digitalisere og automatisere  sine kommunikasjonsprosesser for alle typer dokumenter, fakturaer og meldinger.

Gjennom tjenestene våre  kommuniserer bedriftene mer effektivt og gir  forbrukerne en enda bedre kundeopplevelse. Vi optimerer kundenes kommunikasjon og støtter relaterte betalingsløsninger.

Posti Messaging håndterer mange millioner fakturaer og dokumenttransaksjoner hver eneste måned. Våre 600 ansatte i Norden betjener over 5000 kunder i Finland, Sverige og Norge.

Hovedkontoret vårt ligger i Helsinki, Finland. Posti Messaging er en del av Posti Group"

PS! Du kan lese mer om oss og tjenestene våre på hjemmesiden vår.

 

Maria Moin       

Maria Moin
Markedssjef for Posti Messaging i Skandinavia